Nej, inte alls. Vi har i alla år haft ett eller par kräftpaket i frysen, extrainhandlade under själva säsongen. Och, som idag, när fredagsmyset tryter, är det härligt att plocka fram ett par av Kamprads kinesiska kräftpaket, inköpta i somras på IKEA Food i Toulon. Och kombinera det med sedan i somras hemfraktad svensk snaps och av grannarna medhavd Västerbotten och Prästost.
Maken tar en Leffeöl istället för det franska rödvinet och vi skålar varandra till och tycker det är roligt att byta augusti mot april nån gång då och då. Vi som inte får varken våfflor eller semlor!
3 kommentarer:
Det är kräftor och krusbär! :)
Ser himla gott ut!
Barnbarnets pappa är kräftfantast och har tillgång till bra kräftvatten. Han fryser in många paket på hösten, och tar fram lite då och då resten av året.
Men jag väntar gärna till augusti, även om jag inte skulle tacka nej till kräftor vilken tid som helst. Jag gillar det där omkring... pappersmåne på altanen, fjantiga hattar...
Men våfflor kan ni väl ordna, även om det inte finns i bageriet?
Skicka en kommentar