tisdag 19 juli 2011
Provencemat igen
Vi tar med besökande amerikasyster till våra närliggande restauranger. Jag prövar med små smakbitar och väljer fisk som är tillåtet. Först den "signerade" pinfärska forellen som serveras på hängbro över den svalkande floden på gourmetrestaurangen i vår lilla by. Sen saffransmarinerade färska musslor, svärdfisk och för make och svägerska milt och mört lamm. Efterrätt blir en crème caramel, här smaksatt med anis. Lite annat än sjukhusmaten. Yum!!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Ser väldigt gott ut, och så konstnärligt upplagt!
Skönt att du åtminstone får äta fisk igen - det är ingen dålig mat!
Nu är du igång igen och allt verkar bra med besök från USA och sedan Sverige! Är så glad att det inte blev värre med dina besvär!
Vi hörs snart!
Kram Atti
Signerad mat! ELegant.
Skicka en kommentar