onsdag 4 mars 2009

Tema kyrkogårdar


Jag inspireras av Elisabet och knycker lite av hennes kyrkogårdstema. För visst är det speciella platser, vackra, hemlighetsfulla och fantasifyllda.

Hösten 2006 reste mannen och jag på Sverigesemester off-season i det vackra Bergslagen där också Christina bor.

Vi bodde på den fantastiska Schenströmska Herrgården och åkte runt bland de olika bruken och kände tydligt av den gamla tiden. Nu har jag glömt var den här vackra kyrkan ligger, kanske nära Virsbo Bruk?

Men helt ensamma gick vi där i kvällssolen och läste på de gamla gravstenarna. Och bara njöt av ett stycke mycket vackert Sverige. Det är inte ALLTID bara Provence som gäller:-)

Posted by Picasa

3 kommentarer:

Elisabet. sa...

Ja, jag tycker såå mycket om att vandra omkring på kyrkogårdar .., det blir så vilsamt och har man livlig fantasi ..., och det har man, då blir det som romaner som man inte vet början eller slutet på .,. detta att läsa på gravstenarna.

Jag tycker så mycket om din blogg, Monet.

Bara så du vet.

Monet sa...

Förlåt att jag "snodde" ditt tema, Elisabet.

Men när jag såg dina kyrkogårdsbilder så visste jag att jag hade några egna, också mycket vackra. Och att vi delar samma känsla för hur det är att vandra runt i dem. Kan man genom bloggen dela det med ytterligare andra så är det OK tycker jag.

Jag tycker också mycket om din blogg, Elisabet. Tack för att du säger så om min!

Christina sa...

Funderar på om jag känner igen kyrkan, men det gör jag inte tyvärr.