söndag 8 februari 2009

Dessi dag två


Just nu är det mera valpblogg än sydfransk sådan. Men Dessi ingår sedan två dagar i vårt liv härnere och det är klart att tillvaron just nu domineras av det svartrufsiga troll vi fått i huset.

Ett riktigt charmtroll är det också, en duktig liten valp som redan andra natten sovit ensam i sin korg bredvid mattesängen. Inte ett pip och tidningen hade under natten fått tjänstgöra som toalett.

Vi är helt imponerade av denna lilla hund som visar så mycket glädje och tokfnatt och samtidigt är kärleksfull och redan mycket tillgiven. Den lilla pompomsvansen går i ett kör och hon utvidgar sitt revir hela tiden.

Det är en trevlig familj hon kommmit till, det tror vi att hon tycker. Många leksaker, mjuka sköna korgar och så som lördagsgodis ett tuggben som hon genast med frenesi satte tänderna i.
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Christina sa...

Åh vad gulligt när hon står där i kanten av solstrimman.

Jag lägger naturligtvis märke till både tidningen och köksrullen...matte och husse har att göra ;)

Har hon fattat det där med tidningen nu, eller händer det fortfarande missöden på andra ställen?

Hon ser minsann kavat ut den lilla :)

Monet sa...

Ja, hon har haft en innehållsrik dag. Hade det varit en annan sorts valp hade vi absolut väntat med besök. Men med den här hunden går det bra, hon är riktigt just kavat!

Och ja, inatt användes tidningen ett par gånger. Och för en stund sedan också minsann!

Vi är jätteimponerade och berömmer förstås. Men små kisspölar blir det ju, så visst har vi att göra:-)I morgon ska vi börja försiktigt gå ut i trädgården som blir nästa steg i rumsrensträningen.