lördag 28 februari 2009

Anfaderlekar
























Allra först måste ni bara gå in på Christinas blogg: http://stribergsstation.blogspot.com/. Scrolla ner till gårdagens "Nattateckning" och få dagens första och roligaste skratt!!

Jag säger inte mer, gör det bara. Inspirationen kommer från den bloggdiskussion som utgått från att Christina tyckt sig se en Mumintrollsförfader i Dessi. Gå lite längre ner i hennes inlägg så ser ni själva "Anfadern" också ur Tove Janssons Trollvinter.

Hjälp så kul det där har varit, inte minst tycker alla som kommenterat det också. Så här roligt är det i bloggvärlden, vem kunde ha anat det?

Men så är Dessi faktiskt också en riktig liten glädjespridare. Vi är helt (be)tagna i och av denna lilla hund som här leker och busar med Linnea som är på besök. Vad är sötare än småflickor och småvalpar som far runt och jagar varandra och bara har såååå roligt.

Efter en stund blir Dessi trött och nästansomnar i Linneas mammas famn. Klicka och kolla hur ena ögat sover och det andra är på väg! Lika trygg i väninnefamnen som i våra, det är underbart med en så lugn och fin hund!

Posted by Picasa

3 kommentarer:

Christina sa...

Sista bilden...där vill jag bara smyga fram och pussa henne mitt på nosen!

Monet sa...

Jag också!

Kesu sa...

Ena ögat slutet. Det andra på väg. Mmmmm! Just så där. Härligt!