fredag 1 februari 2013

Fransmän på vinmässa

 
 
 
 
 


Nog känns det att vi är i Frankrike när vi vandrar runt på vinmässan i St. Maximin. Här klär sig människorna annorlunda, den äldre generationen drar sig inte för att bära hatt och tufft virad halsduk och en äldre Madame bär upp sin päls och sin make-up på det självklart eleganta sätt man gör här.
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Elisabet. sa...

Å, Gud ..,. så underbara bilder av människor!!!

mossfolk sa...

Jag är stormförtjust i bilder på människor så här... men urdålig på att ta sådana själv. Är helt enkelt för feg och vågar inte rikta kameran mot folk.
Jättebra fångat!

Suzesan sa...

Underbara bilder på människor och så skönt att kunna bara vara och klä sig så som man vill UTAN....att NÅGON....ja!

Jag är också för feg för att ta bild på människor. Men det är ju det som är så härligt. Att se andra i ett ögonblick. Måste träna mig på det.

Kram
/Susanne

Monet sa...

Till alla: ja, det blev en rolig kollektion med människor. Men så var det ju många där också på vinmässan och det var en trängsel utan like.

Då går det bra att ta såna här bilder. Går man som jag med kameran redo hela tiden är det också enkelt att zooma in utan att de man tar bilden på känner sig besvärade eller ens märker det. Man får räkna med visst spill dock, det blir både mörkt och suddigt när man zoomar utan blixt.

Själv gillar jag bäst Madamen med make-up och päls!