söndag 23 september 2012

Sverigeresan. Sista besöket och så söderöver igen

Vi besöker våra grannar i Frankrike, B och Å som bor i närheten av Löddeköpinge, så passande på vägen mot Öresundsbron. På kvällen kommer också våra andra franska grannar G och B från Lund som inte ligger så fasligt långt bort.

Vi sitter ute och äter en fantastisk lax med något otroligt gott täcke på sig, vi dricker rosévin förstås och pratar om livet i Sverige och i Frankrike. Så småningom kommer de alla fyra att komma ner dit och då bildar vi en trevlig liten svensk granngrupp där som också träffas och har trevligt.

Nästa dag lämnar vi Sverige och de vanliga bestyren med att fälla upp markis och rulla upp på stödklossar efter dagsetappen börjar igen.

Nu återstår ett par hundra mils körning tills vi når vår sydfranska by - vi ser båda fram mot att få komma hem även om vi haft en underbar, men otroligt intensiv Sverigeperiod!

1 kommentar:

Kors och Tvärs sa...

Man brukar ju säga Borta bra men hemma bäst - vi har dock fått en tavla där det står Borta bra, men husbil bäst :) Ni verkat ha haft en trevlig resa! Ha det fortsatt gott!