fredag 21 september 2012

Sverigeresan. Återfärd via Nissastigen och ett gult hus i Halland

Från Gränna viker vi av och kör Nissastigen genom mörkaste Småland. Vi ska göra ett kort nerslag hos goda bloggvännen Elisabet som bor med sin pv i det gula huset på kullen i landet Halland. Bloggmadamen själv vill inte vara med på bild men hennes käre pv figurerar ju alltsom oftast på hennes egen blogg så han tar väl inte illa vara vid en publicering? Bara för att visa att vi faktiskt var där!!

Dessutom slapp han agera Notarius Publicus vid dragningen av Uppmuntringslotteriet. Här fick man minsann finna sig att ikläda sig den rollen och bli filmad och utlagd på YouTube dessutom. Någon läsare hade en helt annan uppfattning om hur jag såg ut och lät och det är ju lustigt vad man bildar sig uppfattningar om människorna bakom de olika bloggarna. Desto roligare att ses i verkligheten.

Här var det precis tvärtom, det känns verkligen som om vi känt varandra länge- vi har hälsat på förr också och möttes med samma vänlighet och gästfrihet och en god macka och förödande smaskig chokladtårta med färska bär. Titta så vackert dekorerad!!

Den arme Harry fick en svår stund. Dessi var i slutskedet av sin löpperiod vilket förstås inte undgick honom. Han blev som tokig och hon fick ju säga ifrån. Till slut fick han vara inne i huset där han satte igång med ett hjärtskärande ylande till allas fnissande förstås. Pv prövade att ta ut honom i koppel en kortare stund men det gick bara inte, den arme hunden blev som besatt av denna lilla pudelfröken. Vi gjorde besöket ganska kort för att lindra hans plåga men hade ändå en trevlig stund med prat om ditt och datt som vanligt.

Nästa anhalt var min syster som inte bor så långt ifrån, nära Båstad så det är bara några mil emellan på E6. Tack för i år Elisabet och pv som så förgyller den lilla bloggvärld jag håller mig till!!

2 kommentarer:

Elisabet. sa...

Åå ...., så fina bilder .., är det så det ser ut här ,-))

Tack för besöket, Monet! Och ni är alltid lika välkomna!

Bloggblad sa...

Åh, då måste jag ju kika hos Elisabet!