lördag 26 februari 2011

Vår fina husbilVår närmaste grannar är på sportlov och har bara en bil uppställd utanför huset. Så vi passar på att ta hem husbilen från sin uppställningsplats en bit från byn. Dags att börja vårrusta på allvar, gå igenom och fixa med förvaringsutrymmen, köksutrustning, lägga in kartor och guideböcker och fylla på torrvaruförråden.

Den är bra stor där den står parkerad utanför huset. Iallafall om man jämför med lilla Dessi som är mycket förtjust i den här bilen och glatt hoppar upp och boar in sig i soffor och fåtöljer. Lika förtjusta är vi. Hela gårdagskvällen satt vi i bilen med fördragna gardiner, tände ljus och pratade om kommande utflykter. Snart öppnar både campingar och husbilsuppställningsplatser och de många vingårdarna som tar emot besök för en-natts-övernattning öppnar också för säsongen.

Liberty heter den, vår bil vilket syns om man klickar på bilden. Vi kunde inte gett den ett bättre namn själva!
Posted by Picasa

1 kommentar:

Freedomtravel sa...

Ja, visst är det härligt med husbilssäsong! Vi kunde helt enkelt inte vänta längre, så vi tjuvstartade säsongen med lite vintercamping i februari... Och Liberty, det är ju som Freedom ungefär
;)