söndag 28 juni 2009

Japp! Napp!


Dessi får tag i kvarglömd upphittad napp efter barnbarnsbesöket.

Mycket intressant ny leksak. Att den ska vara i munnen förstår hon ju. Och på sista bilden har hon lyckats!

Posted by Picasa

6 kommentarer:

Staffan H sa...

Jag skrattade högt när jag såg bilderna på Dessi i det här inlägget. Minns hur våra taxar kunde se ut och stå i när de fått tag på något som tillhörde någon i familjen och skulle använda det på sitt sätt. Hundar är väldigt mycket glädje (och lite, lite men kärt besvär).

ab sa...

;) !

Love, literature and gardening sa...

Härligt att se att den lilla hunden är pigg, frisk och påhittig! Jag har tidigare läst med bävan om allt ert springande till veterinären men nu tycks det vara en paus där i alla fall.

Mira sa...

Dagens stora leende! Tack Monet för det!!!

Jag minns när ett mycket litet barn var på besök i systerns stall och fick syn på de där stora, runda sivorna av gummi som sitter på bettet på hästens träns. Hon tittade storögt, tog tummen ur munnen, pekade och utbrast... Bapp!!!

Monet sa...

Staffan: det gjorde jag också. Hon såg för härlig ut faktiskt. Och lät sig fotas också. Håller med: hundar är en källa till stor och daglig glädje. För oss med Dessis alla bekymmer är hon trots dem, en sån älskad liten hund.

ab: Javisst, jag ser hur du ler med ditt igenmurade öga!

Love.... Jo, visst är det härligt att hon är pigg och smart men bekymren är sannerligen inte över. Just nu väntar vi in svar på biopsiproverna som togs för ett par dagar sedan. Hennes kala fläckar blir inte mindre, det har spritt sig också till bakom andra örat så det är väldigt oroligt faktiskt. Och nya veterinärbesök väntar när man konstaterat vad detta är!

Mira: tack själv för glatt skratt. Berättade din historia för min hästsyster och hon skrattade högt, hon också. Visst är det härligt med små barn och hundar!!

Libby sa...

Underbart. Har varit in och tittat på bildserien flera gånger, ler varje gång jag kommer till sista bilden.