onsdag 11 mars 2009

Behovet av vakthund


Jag letar efter gamla portbilder inför lördagen. Och ramlar i bildarkiven över ett par målningar jag gjort för några år sen. För länge sedan sålda.

När jag nu ser på dem och funderar över Christinas spanska hittehundar och mitt, då tydligen rätt uttalade behov av vakthund så blir jag full i skratt när jag tänker på min mini-anfader. En liten, i och för sig kaxig, men dock minimal fransk pudel!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Vad kul att läsa en blogg från en annan utlandssvensk. Jag bor med familjen i Schweiz och vi tänkte åka på en liten tur till Provence i vår/sommar någon gång. Har du några bra tips på vart man ska åka? Jag älskar den franska lantinredningen och hänger mycket på Manor (en fransk kedja som finns i Schweiz) och drömmer om inredning. Bilderna från de butikerna du visade såg underbara ut, jag bara VILL dit :-)
Du kan väl kika in på min blogg och skriva lite tips där?
kram!

Anonym sa...

Butiker helt i min smak! Så roligt att se bilder därifrån.
Vackra målningar visar du också!
Visst funkar det med lilla Dessi som vakthund( så länge bovarna inte ser henne..)De flesta som är ute på rövarstråt, backar när de hör en hund skälla, då tar det ett hundfritt alternativ i stället!
Kram
Helen

Monet sa...

Anna: Hej och välkommen hit! Kul att du också gillar Provence. Jag ska fundera lite och ge dig tips på din blogg. Butikerna med de vackra inredningsdetaljerna ligger i byn Le Castelletn, nära La Cadière d'Azur ovanför Toulon.

Helen: ja, det är jättevackra saker, milt och behagligt för ögat.

Och visst, Dessi kan nog fungera som vakthund så länge ingen ser henne som du skriver, haha. Hon har ett skarpt skall för sin lilla litenhet faktiskt. Hon är i gruffartagen nu, skäller åt alla nya konstiga ljud och åt "trädgårdsmästaren" som var på tomten igår t.ex