lördag 16 februari 2013

Kalendervisdomsord och liten helgutflyktJag fick en så fin svensk kalender för 2013 i julklapp av min käre man. Egentligen behöver man ju inte en sån numera, en sån som hänger på väggen men hos mig gör den det iallafall. Nu har jag ju lärt mig att stoppa in alla aktiviteter i nya Ihponen, inklusive påminnelser. I morse pep det kl. 0900 och jag påmindes om vad jag lagt in att göra idag. Prata om självstress!!

Självsvåldigt fotograferade jag därför av februari månads visdomsord från min vackra väggkalender. Klicka på bilden och reflektera en stund!

Själva plockar vi nu ihop kläder, mediciner, hundmat och paraplyer (jo det kanske regnar i morgon även om vi just nu har strålande sol och 15 grader) och far om en stund iväg upp över bergen till en annan vacker bergsby, La Cadière d'Azur där vi ska bo en natt på ett fint "chambre d'hôte" - ett privat bed and breakfast men på franskt vis.

Vi är på fördjupad upptäcktsfärd när det gäller vår närmaste omgivning och den här byn är supercharmig, ligger väldigt vackert och högt mitt i ett av de bäst vindistrikten i Provence, Bandol. Med gammal historia och svindlande utsikt.

Bilder och berättelser kommer förstås så småningom på bloggen.
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Inger sa...

Det låter ju jättetrevlig! Hoppas ni får en fin helg. Här är det gråmulet och en (1) plusgrad, man får vara glad för det.

Elisabet. sa...

Trevlig resa!

Bloggblad sa...

Så mysigt det låter! Ha det så jättebra som det bara går!

Lena sa...

Vilken vacker bild!