söndag 24 januari 2010

Klippningsdags!

Dessi har varit med matte, husse och svenska goda vänner på lång fransk söndaglunch på vår trevliga vingård. Hon får på slutet sitta i husses knä och blir förevigad av "Brutus" som tar de här fina bilderna på henne med sin nya kamera.

Det finns inget mer svårfotograferat än en svartrufsig pudel så tack B för de gulliga bilderna! Nu syns det ännu bättre att det är dags att ringa hundfrisören!

 
 
Posted by Picasa

6 kommentarer:

Elisabet sa...

Å, jag tycker att hon är sååå söt med rufset!

Christina sa...

Detsamma tycker jag, hon ser så busig ut med rufset ;)

Helen sa...

Precis som Dessi ser ut på dagens bilder tycker jag att hon är allra finast!

ab sa...

Hon är så otroligt söt!

Kesu sa...

Busrufs! Jag - och Lelle R - faller pladask för sötNOSEN.

Monet sa...

Svar till alla: ja, hon är söt så här. Men en eller ett par veckor till så ser man inte längre ögonen och vi har lärt oss att pudlar måste hållas efter. Blir pälsen för lång blir den så tät att de kan "kvävas" när det blir för varmt.

Jag vet inte om detta är sant men härnere är man noga med att påpeka och se till att hundarnas päls sköts på rätt sätt. Fina hemma-hundar som Dessi alltså, inte by-hundarna som ser gräsligt vanvårdade ut men alltid är snälla och vänliga.

Så det blir "tontering" snart - här görs det fint och pudelanpassat och hon blir så mjuk och fin i pälsen och man ser det lilla ansiktet och ögonen bättre. Bilder kommer när det är aktuellt!