lördag 4 maj 2013

Konstutställning i köketVi har varit på en fantastisk utflykt för lite sen. Vi körde några mil men det var det värt. Till en liten by, en sån som det finns så många av här, medeltida med historia, högt uppe på berget med försvarsutrustning under sekler av onåd.

Här finns också kalkstensgrottor som sedan ett par decennier används som mycket speciella konstvisningshallar. Utförligare reportage om denna fantastiska upplevelse  kommer senare. Just nu visar man där ett Medelhavsperspektiv med verk av Monet, Matisse, Chagall, Dufy, Renoir, ja alla de som bott och målat vid medelhavskusten med sitt speciella ljus och sina vackra motiv.

I souvenirbutiken hittade jag de här vackra kylskåpsmagneterna. Normalt, nu när man inte behöver hålla reda på hem- ochs kolamöten, tandläkartider, basketmatcher och inte heller behöver häfta fast barnteckningar, roliga citat, Berglinfigurer och allt vad det nu är man använder sin kylskåpdsdörr till, ja då har vi njutit av att ha en helt vit yta där.

Men inte nu. För nu har vi en liten konstutställning med Monet och Renoir, bara för oss. Det går an att klicka på bilden så ser man lite bättre de vackra bilderna!
Posted by Picasa

1 kommentar:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.