torsdag 7 juni 2012

En av dessa dagar....

... då ingenting fungerar. Datorn hänger sig, hela bildredigeringsprogrammet Picasa slår bakut, min bildbank känns som om den vore i fara - 10 års bilder hänger i luften.

Konstiga mailsvar, spam och ingen feed-back på förfrågningar. Strul med vår Sverigereseplanering - alla har sitt och ingen har tid. Jag tappar lusten att ens tänka på att vi ska iväg genom hela Europa om några veckor, en nog så ansträngande tripp inklusive alla förberedelser.


En märklig dag - var det Venuspassagen häromdagen som ställde till det? I parken med sextiotalstema i helgen fanns den här kvinnan som här gör något helande och/eller mediterande med mannen på bänken. Det såg skönt ut och just precis idag hade jag gärna lagt mig där för ett avslappat och egoistiskt omhändertagande.

Ibland känns vissa dagar som om det bästa är att inte företa sig någonting inför risken att det blir ännu värre. Jag struntar i alla åtaganden och går ut i värmen med ett glas rosé och njuter av mina rosor istället.

8 kommentarer:

Kors och Tvärs sa...

Trist när datorn krånglar. Hoppas det ordnar sej utan att dina bilder försvinner!

Inger sa...

Jag har tid....

Mira sa...

Ibland kommer dessa dagar. Jag tror ditt beslut att ta ett glas rosé och njuta av dina rosor är ett alldeles ypperligt sätt att tackla körigheterna. De har annars en tendens att köra sig ännu mera, har jag märkt.

Elisabet. sa...

Jag tror också på Venuseffekten .., den kanske var lite fördröjd också?
Allmänt kaos på jobbet och ja, jag hade gärna lagt mig där på bänken också.

Vanja sa...

Lite egoism behöver alla få känna mellan varven. Det måste ha varit skönt på stenåldern när det förmodligen var helt naturligt att bara vara som man var, utan att be om ursäkt för det.

Syster T sa...

Håll ut kära syster! Vi ser väldigt mycket fram emot att ni kommer!!! Då har allt lugnat sig något och igår kom fölungen. Kom ihåg: "All is well, you are loved"
Kram

candela sa...

jag är nu vid den där punkten,där "det är inge ide' att göra nåt ..för allt krånglar"
nu då jag råkar hitta hit ..så för mej var det skönt att läsa din beskrivning ;)..
vattnade i trädgården ..spillde ut illaluktande gödselvatten jut där INGET behöver gödslas..för varmt ,orkar inte osv
just såna gånger det kan bli extra obehaglig att bara hitta topphurtigt positiva bloggar ..så tack !
kanske har jag en ultra utdrgen venuseffekt ..kanske har en rest av det som drog förbi fastnat i min trädgård...men just nu känns det som om jag kommit igång med att skriva ett eget blogginlägg..det här blir ju så långt

Guy sa...

En sen kommentar om Picasa. Picasa letar upp sökvägar till bilderna på din dator men alla bilder ligger kvar på den plats där du sparade dem. Därför gör det inget om Picasa krånglar. Dina bilder påverkas inte av det.