fredag 10 februari 2012

Titta det snöar...
Och precis somd det sagts på météo så kommer snön i mjuka flingor på eftermiddagen. Det blir vackert i trädgården och vi tycker att nu lever vi också i de fyra årstider vi är vana vid. Snölandskap om än inte i månader är helt perfekt som mellanperiod mellan höstfärgerna och våren som vi vet kommer ganska snart..

Titta vilken vacker trädgård vi får på eftermiddagen. Och senare på kvällen kommer grannarna hem och säger att det varit kaos när de kört från St. Tropez där de arbetare som lärare. Förstås. Igen samma fransmän som gasar på ettans växel på glashalt underlag och snurrar runt och kommer ingen vart med sina sommardäck. Ovana förare kör i diket eller flänger runt på sidan och och orsakar flerbilsköer. Lastbilar från östblocket kanar av vägen och så stängs alla stora motorvägar och skolorna likadant, skolbussarna slutar gå och ja, det blir franskt kaos. För 7 cm snö.

Inte flyttade vi till Provence för att uppleva snö. Men i de här vackra mängderna och när vi vet att de försvinner om några dagar, då är det bara fantstiskt vackert!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det härligt...
Må väl / Klabbarparn

Mira sa...

Jaja, det är inte lätt att vara fransos på hal is. Det har även snögat i Bastia fick vi höra från korsikanska släkten...

Kors och Tvärs sa...

Otroligt vacket - men inte förknippar jag Provence med snö, inte.....Hoppas ni får tillbaka värmen snart.