onsdag 29 september 2010

Från min trädgård i Provence 2

 

 

 

 

Längst ner i vår trädgård finns ett litet grusat parti där vi också har en liten ruin efter en "cabanon", ett litet stenhus har det varit i det som då för länge sen här bara var skog.

Vi har eftermiddags- och kvällsol här och en underbar utsikt mot de blå omgivande bergen. Här är det skönt att sitta, helt omsluten av grönska och höga flerhundraåriga ekar.
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Kristina sa...

Du tar så fina bilder. Jag har faktiskt en av dina bilder som skrivbordsunderlägg. Hoppas det är okej att jag norpade en bild av dig.

Monet sa...

Kristina: tack för komplimangen. Det är bara roligt om du använder en av mina bilder som skrivbordsunderlägg. Till skillnad från många bloggare som har arga instruktioner om att ingen får använda deras bilder är detta helt OK för min del. Jag blir nyfiken dock: vilken bild är det?

Kristina sa...

Den här bilden på er trädgård från tisdagen den 23:e mars 2010 har jag snott av dig: http://4.bp.blogspot.com/_zfoRVJ3lMLU/S6kkl_nRcQI/AAAAAAAAUgo/dTGrKt37OAs/s1600-h/P1100892.JPG
Tack för din tillåtelse.

Monet sa...

Kristina: Åh, den fina utsikten. Den har jag varje kväll från mitt arbetsrum och jag FÖRSTÅR verkligen att du tycker om bilden.

Härligt att vi är två som delar utsikten!

Kristina sa...

: )