fredag 14 februari 2014

ValentinVad säger man på svenska? Glad Valentin? Grattis på Alla Hjärtans Dag? Här i Frankrike är det iallafall St. Valentin och det är rosor och kort och uppvaktning på denna kärleksdag som överallt annars.

Jag skickar vidare samma hälsning till min familj, mina vänner och alla andra som läser här på bloggen. Lite kärlek skadar minsann inte och här kommer en extra fin ros med en liten diamant i mitten som bevis på det!

6 kommentarer:

Inger sa...

Är det verkligen en diamant? På riktigt!

Inger sa...

Jag fick "bara" tulpaner. Glad Valentin till er båda.

Monet sa...

Nej, det är ingen riktig diamant! Jösses nej! Men här gör man ofta så - sätter i en liiten gnistrande sten mitt i rosorna. Och det var väl fint med tulpanerna, vackrare finns ju inte så här års!

Elisabet. sa...

Ja, jag hoppas att ni också fick en fin sådan! Alla Hjärtans Dag alltså.
Här är det ösregn idag .., grått och trist ..., men det kanske ljusnar?

Anonym sa...

Hej! Tack för hälsningen. Jag vet faktiskt inte vad man säger här på alla hjärtans dag:)I Norrtälje idag regnar det:) Inget ovanligt! Dagen började med sol!!! När jag gick min promenad runt Havspiren, hamnen in mot stan så blev jag helt ställd av alla människor som var ute och gick.Helt otroligt!!! De passade väl på kan jag tänka. När jag var klar med min shopping på Ica kryddan ja då var det mulet igen...och nu då...regn!
Alltså, precis som vanligt! Kramar till er bägge.Christina

Samuel Roy sa...

Hej! Vi är ett franskt-svenskt par som bor i Stockholm och undrar om ni eventuellt känner någon svensk (eller fransk) familj som är intresserad att byta bostad nästa sommar några veckor. Vi bor på en lgh mitt i Stockholm på Kungsholmen. Mitt mail är samuelroy@hotmail.com. mvh