söndag 17 november 2013

Snabbvisit i LuxembourgSådana här konstverk till efterrätt serveras på restaurang Le Sud i Luxembourg. Klicka och titta på detaljerna. Restaurangen är så nära en Michelinstjärna man kan komma och ligger inrymd i en före detta silo, idag fantastiskt inredd med hög lyxfaktor. Man får en liten fotpall vid sidan av stolen. Inte för fötterna men för att lägga handväskan på. Så att den kommer upp lagom högt!!

Aperitif intas i särskild lokal och man eskorteras sedan genom KÖKET med alla kockarna i vita mössor och ner i restaurangen. Under hela måltiden ser man vad som sker i köket som ligger upphöjt på nästa etage och inramat av gardiner så att det hela ser ut som den teaterscen det i verkligheten är!

Annorlunda minst sagt.

4 kommentarer:

Kattis sa...

Ljuvligt! :)

Freedomtravel sa...

Haha, perfekt med en pall till handväskan ju! :)

Anonym sa...

Låter jättemysigt!! Antar att ni fortfarande har mild höst....Läser Expressen idag(gårddagens nr) att vi väntas en extremvinter med stark kyla, hur mycket snö som helst och lång....Fy, kan man inte tro idag med 8 gr varmt och sydliga vindar.
Må så gott.
Kramar Christina <3

Monet sa...

Kattis, ja det var en speciell upplevelse. Inte ofta man är om sånt!

Freedomtravel. Ja pallgrejen var verkligen originell. Det var himla praktiskt också!

Christina, det låter inge vidare med de vinterutsikterna. Hörnere har vi just nu lite regniga dagar men fortfarande upp mot 18 grader. Nära oss är det starka vindar och översvämningar så det är helt klart höst nu! Kram till dig också