lördag 26 oktober 2013

Lunch på hög nivå i CannesVi åker till goda vänner som har en fantastisk våning i centrala Cannes. Med en stor balkong men också till vår förvåning en jättestor takterrass. Där bjuds vi på utsikt över havet, över Cannes och på god lunch. I sol, lätta vindar och 23 graders värme i slutet av oktober.

Det är ovanligt varmt också här. Sitter man så här och har trevligt, äter gott, dricker gott italienskt vin och avslutar med en god chokladmousse, ja då är livet faktiskt mycket behagligt! Lite roligt är det att sen köra tillbaka längs den berömda Croisetten i Cannes - den vackra strandpromenaden där det alltid är fullt med flanörer. Vi passerar också det berömda Carlton Hotel och andra vackra byggnader längs vägen. D y r t  - mycket dyrt tror vi att det är!!

5 kommentarer:

Elisabet. sa...

Oj, vilka illandes gula asietter, nästan så man tror att man är på Ikea ,-)

Monet sa...

Den här lägenheten hyrs ut under vissa perioder så det kan mycket väl vara IKEA-möblemang och motsvarande glas-och porslinuppsättning. Vi frågade inte så noga utan tyckte bara det var trevligt att någon bjöd på opretentíös måltid med med en "view".

Anonym sa...

Det måste vara helt otroligt svårt att "höstdeppa" i denna miljö:) Ser härligt ut! Kramar Christina

Monet sa...

Ja inte deppar man av väder och miljö iallafall!

Bloggblad sa...

En familj här i stan har en lägenhet där - och jag försökte hålla mig såååå väl med dem när jag hade ett barn i skolan och ett i barnkören, för de brukade låna ut den ibland. Men ... jag fick inget erbjudande.