onsdag 23 oktober 2013

Hem från byn
 
När vi går till och från byn från det område där vi bor har vi en så fantastiskt gullig väg eller stig som leder dit och hem. Här har vi varit på chokladfest och går igenom ett par smala gränder där det står en vattenflaska på varje trapp. För att hålla katterna från att kissa just där har vi fått lära oss.
 
Vägen går sedan tätt intill ett par bostadshus där barnen leker, katterna kommer och stryker sig och där det sedan är planterat på båda sidor om trappan som leder upp till vårt område. Det är som att gå i någons privata, fantastiskt vackra trädgård fast det är kommunal mark. En glad make står halvvägs i trappan med choklad och så det otroligt goda te vi också köpte.
 
Klicka på bilden så syns det att det står att det här är ett grönt te som är "änglarnas hemlighet och att "det är omöjligt att lämna ut receptet eftersom det är en hemlighet men låt er förföras!" Det innehåller vitt och grönt te , papaya och ananas och det är precis så himmelskt gott och förföriskt som det står på förpackningen!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken härlig liten stig på väg hem:) Men det där med vattenflaskorna förstår jag inte? Varför skulle katterna undvika dessa?
Varmt i Roslagen...14 gr idag men regn och rusk väntar. Må så gott. Kramar Christina