tisdag 22 maj 2012

I hatten - dopdagen till ära


Jag lägger ytterst sällan in några bilder på mig själv på min blogg och är sparsam med bilder på familj och vänner också. Men idag gör jag ett undantag och det beror på den lilla prinsessan Estelle och hennes dop i dag.
SvtPlay är vänliga och sänder vissa händelser live också till oss i utlandet och därför har jag kunnat följa den vackra ceremonien som alla andra intresserade (kvinnor mest förstås).

Och fällt en tår till musiken och Tryggare kan ingen vara och de andra psalmerna. Det hade jag gjort om jag bott i Sverige också men just idag kändes det fint att få vara med från det "andra hemlandet" och känna sig riktigt svensk i den stockholmska försommaren. Det var roligt att se de olika delarna av dopceremonien också eftersom vi i familjen själva kommer att ha två dop i sommar. Ett för lilla L i Sverige i juli och ett här i Provence i augusti  för den ännu inte födde, den som väntas om några veckor.

Om jag ska ha hatt då? Nej det tror jag inte. Men jag gillar hatt och har alltid gjort. Och tycker det var lika roligt den här gången att kika på alla hattar i kyrkan som när Victoria gifte sig. För att inte tala om hur kul det är med alla kreationer på de stora utländska bröllopen där man verkligen tar i.

Här är jag i hatten på min dotters bröllop i vackra Täby gamla kyrka för några år sen.

9 kommentarer:

Vanja sa...

Det finns människor som klär i hatt. Gratulerar :)

Sfinxen46 sa...

Hatten var jättefin och du klär verkligen i den:) Själv har jag ätit Estelle bakelse dagen till ära:) Kram

Elisabet. sa...

Jag har aldrig i mitt liv burit hatt och kommer nog aldrig att göra det heller, eftersom jag alltid har uppsatt hår och släpper jag ut det .., ja, då ser det ännu värre ut ,-)

Men åååå, så snyggt det är med hatt!

Och du klär ju alldeles utsökt i en sån!

Anonym sa...

Men så fin du är! Christina

cruella sa...

Elisabet, hatt och uppsättning går liksom hand i hand. Utsläppt riktigt långt hår är väldigt sällan elegant.

Annica sa...

Stiligt! Du hade förgyllt gårdagens dop.

Bloggblad sa...

Jättesnygg är du ju! Och vilken flott hatt! Helt i min smak.

Jag skulle gärna ha hatt, men eftersom jag gillar stora brätten och är ganska kort med sälformad kropp blir inte proportionerna så bra. Men då, när Huset Elliot gick och alla hade hatt, då var jag bland de första att införskaffa en.

Det passar ju bäst till kjol och snygga skor, och jag kan ju inte gå i fina skor nån längre stund, så det blir inte många tillfällen för smalbrättade heller, tyvärr.

Mira sa...

Fin i hatt! :-)

lotta hansson sa...

Vad stilig du är.
mvh Lotta h