måndag 22 november 2010

Tålmodig matfriare
Den här svart-vita ungkatten har vi sedan några månader utanför köksfönstret mer eller mindre permanent. Tålmodigt sitter den där och väntar på mat. Tror vi att det är iallafall. Den blir extra jamig och påstridig om jag öppnar köksfönstret lite på glänt för att vädra under matlagning och bryr sig inte ett dugg om att Dessi skäller och hoppar upp mot fönstret.

Fin är den bland mina cyklamen!
Posted by Picasa

6 kommentarer:

Elisabet. sa...

Ja, å så fin den är! Och blommorna inte att förglömma ...-)

Får den någon matbit, eller håller ni den på strääääckbänken ...?

Kesu sa...

Vilka vackra ögon! Misse ser ju välskött ut, så inte kan hon/han väl vara en löskatt? Oavsett vilket tar väl alla katter alltid chansen att få provsmaka. Lelle R gör det ALLTID ;)

baratradgard sa...

Så är det med katter - de bestämmer själva var de vill bo! Fast om jag var katt skulle jag nog valt nåt ställe utan hund...

Monet sa...

Elisabet: ja, den är jättesöt. Och som sagt, här trivs cyklamen. Ingen medvetslöshet alls:-)

Kesu: jo, den gör sig fin och vacker och gör allt för att få komma in. Vi har massor med lösa katter i området men de är alla välskötta med runda magar och flera har halsband så det går ingen nöd på dem. Provsmaka, ja vi prövade det i våras men då blev det ingen hejd på tiggeriet och grannarna var mindre glada!

Bara trädgård: jag vet! Fick den välja skulle den flytta in direkt. Den struntar helt i Dessi, fräser bara åt henne. Just nu är den mest begiven på nytt hem hos grannarna faktiskt. De kan knappt värja sig för katten som smiter in till dem så fort de öppnar dörren. Lustigt hur de bestämmer sig!

Mira sa...

Vill! Vill! Vill! Vill! Vill! Vill! Vill! Vill! Vill!

Monet sa...

Mira: just så!! .-))