söndag 28 december 2008

Halmstad
























Vacker gågata och likaledes julupplysta fönster på hotellrummet i Halmstad.

Posted by Picasa

3 kommentarer:

Kesu sa...

Men Monica! NÄR var du i Halmstad? Jag var där, hos mina föräldrar, den 21 - 29 december. B och R kom dit också. Bodde ni månne på Mårtensson? I så fall har vi nog i princip suttit och tittat på varandra - utan att veta om det. Mamma och pappa bor numera på andra sidan Nissan. My God!

Monet sa...

JO vi var där samtidigt! Kom i hast från mamma i Skåne den 28 december, hälsade på mellansonen F som bor där, åt en god middag på en restaurang på gågatan i centrum, Garcons eller nåt liknande.

Bodde i "lägenhet" i fängelset, Gula Brinken som också förtjänar en historia om konsten att ge sig ut för att vara hotell men inte kunna. Vi åkte vidare till Stockholm och city som du kan se på bloggen den 29 så vi hade inte haft möjlighet att ses ändå.

Hälsa B och Lelle R!

Kesu sa...

Aha, ni bodde på det gamla fängelset. Trodde kanske Mårtensson eftersom gågatan du plåtat ligger nära det hotellet. Gaston känner jag till, men har aldrig ätit där. Lämnade ju stan för en herrans massa år sedan.

Förmodligen låg vi och drog på samma vägar från Halmstad den 29 december. Festligt, men synd att vi missade ett tillfälle att ses IRL.

B & R hälsar tillbaka!