tisdag 4 november 2008

Tjugoårig bröllopsdag. Firas i Le Brusc


Hittills har ni bara sett Le Brusc från havssidan. Här kommer några bilder från huset där vi bott hos Susanne under den ganska långa tid vi letat efter hus i Provence.

Hon bor 50 meter från havet - det syns väl. Utanför grinden ligger Medelhavet, det grunda, där vi systrar plaskade för någon vecka sedan.

Och här, bakom grinden, reser sig det vi kallar ett "Prins Bertil-hus", ett sånt man bara anar sig till finns här nere.

Men här har Susanne och hennes Sven-Olof öppnat upp sitt hem för bed&breakfastgäster, luncher, fester, middagar för små och stora sällskap. Konferenser eller målar- och språkkurser. Säg till Susanne och hon fixar!

Man bor här också veckovis under semesterperioderna och får välja om man vill äta hennes magnifika frukostar och/eller lika superba middagar. Hos Susanne, på Clos des Iles är man alltid välkommen, hur man än vill ha det.

Och eftersom ni såg att mannen på spindelbilden från förra inlägget är väldigt gift så är det bara att konstatera: Yepp. Tjugo år. Har vi varit gifta i morgon, den 5 november. Och det firar vi med god överraskningsmiddag hos Susanne och med våra fransk-svenska vänner i Le Brusc. Födelsedag också men det betyder mindre. TJUGO år tillsammans och äntligen bor vi, gammal dröm uppfylld, i Provence!!

Kolla Susannes hemsida: http://www.clos-des-iles.com/. Många svenskar har redan varit här och upptäckt det vackra huset, den lilla byn, de otroliga solnedgångarna och inte minst Susannes varma och omtänksamma omhändertagande.

Vi ser fram mot att fira hos henne i morgon!



Posted by Picasa

Inga kommentarer: