tisdag 26 juni 2012

On the road again...


Nu så. Närmar sig starten på den långa resan genom Europa. Ännu stökar vi med packning och iordningsställande av huset (som kommer att ha vakt och tillsyn under hela tiden) och det är inte klokt vad med pryttlar man behöver i vardagen. Är det inte solskyddscrème (fast det betvivlar jag att vi kommer att behöva i Sverige!) så är det mediciner, lakan, hundpass och dator. Plus GPS, kartor. böcker och dvd:er. Och så mat och vin förstås, rosé till vännerna.

Här är fortfarande alldeles för varmt, det kommer att gå upp mot 38 grader idag igen och vi är faktiskt glada att kunna lämna denna förlamande hetta bakom oss. Alla mår dåligt av den, det är alldeles för tidigt på säsongen dessutom. Redan på väg upp mot Luxembourg kommer det att svalna betydligt och det blir skönt.

Vi får se när bloggen kommer igång igen. Det beror alldeles på hur det går med inladdning av bilder och tillgång till wifi under resans gång.

Skön sommar önskar vi er alla och på snart återseende säger vi till de vi åker för att träffa!

10 kommentarer:

Mira sa...

Njut, se allt det vackra, ät gott, sov gott och kör försiktigt!

Elisabet. sa...

Ja, se trettioåtta grader hade jag inte klarat av .., jag blir matt av tjugofem ,-)

Bloggblad sa...

Det där med "lagom" har vädergudarna inte förstått. Här är det kallt, det regnar i skurar, blåser och är grått. Och så tittar solen fram för en liten stund, bara så att man hinner förstå hur det kunde ha varit, innan den gömmer sig bakom svarta moln igen.

Bloggblad sa...

Trevlig resa, förresten. Om ni passerar Söderköping så säg till!

Anonym sa...

Trevlig resa! Kör försiktigt!

Anonym sa...

Bon voyage e bon rentre! Kom inte till Italien fòr vi har blivit lovade
temperaturer uppp till 40 grader i flera omgångar.Nästa värmebölja har döpts till Karon!!- Njut av regn och svalka! Kram. M i Rom

Vanja sa...

Res försiktigt och ha det så trevligt!

Mian sa...

38 grader - hu så plågsamt.
Här är det exakt hälften så många grader om dagarna. Välkomna :-)

Kors och Tvärs sa...

Jo nog är det varmt, men jag har ju bara en vecka kvar av semestern här nere så jag "står ut" Kör förståndigt på vägarna - kanske vi syns på nån rastplats?

Gunilla sa...

Så varmt! Det skulle bli väldigt jobbigt för mig. Förstår av senare inlägg att resan gick bra till Sverige.