onsdag 22 juni 2011

Mera oktober 1968Mera nostalgibilder från 1968 och äldste sonens bebistid i förorten Västertorp. Ett alldeles fantastiskt och helt oredigerat foto av slottet finns med (vi hade en fin Canon systemkamera faktiskt) och så frukost på sängen med grön-orangea lakan i vilda mönster.

Matinköp i lokala Gesters där apelsinerna kostade 1.40 kr. per kilo och tvättmedlen var Surf, Radion och Sunlight. Bebisen tilläggsmatas med sked så som det skulle göras då. I det orangea köket.
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Anonym sa...

Guuuud så läckra bilder!!! Monica vi fick aldrig chansen att delta i den årliga "raggarfesten".Kommer du ihåg att vi pratade om det? 17/7 har Norrtälje "American car show"med efterföljande fest uppe i Görla.Men, man vet aldrig!!! Kramar Christina

Inger sa...

Ja, Gesters var den affär där man handlade. Skulle aldrig falla mamma in att gå till Konsum. Västertorp är fortfarande en trevlig förort, med många parker och grönområden och mycket KONST, mest statyer. En fantastisk klocka sitter på en vägg nära T-banan. Jag var där nyligen på en liten nostalgitripp, som avslutades med fika på Lyran. Om det är bekant?

Gunnar Bjursel sa...

Letade efter bilder på Västanbiografen och via en blogg, såg jag ett foto på en kvinna, som väl är den ansvariga för denna blogg. Växte själv upp i Västertorp och vistades där från min födelse 1960 till 1980. Bor sedan 2009 i centrala Frankrike, La Châtre, Indre. Letade efter en vild av biografen i Västertorp för en sida på Facebook om film (franska). Vet inte om du känner till var man kan hitta det på nätet? Jag letar vidare!