onsdag 22 december 2010

GOD JUL!!


Jag frångår en av mina bloggprinciper och lägger därför ut en bild på den sydfranska bloggmadamen och hennes monsieur i provencalsk vintersol. Vi är i vår "julklappsby", tar en paus och vill personligen önska alla trogna bloggläsare en riktigt God Jul och förstås också ett Gott Nytt År!!

Vi ska fira fransk jul i år för första gången och det blir spännande. Champagne, gåslever, "crustacés", dvs skaldjur och så kanske någon form av fågel och säkert god efterrätt - vi får se vad det blir på det franska julbordet som dotter och svärson i Luxembourg kommer att bjuda på.

JOYEUX NOËL till er alla och tack för alla bloggbesök, alla vänliga, trevliga och intressanta kommentarer och för att så många tycker det är roligt att följa vårt liv här i Provence. Som förstås fortsätter nästa år med rapporter om vardagslivet i den sydfranska byn!!
Posted by Picasa

9 kommentarer:

Elisabet. sa...

God Jul till er själva, madame och monsieur! Med stora bokstäver, säkerligen ..:?

Här är granen klädd, pv är inne på andra omgången knäck (den första blev perfekt) och det mesta är klart inför uppresan till Sthlm.

Hans dotter och måg sköter hus och hem och katter. Perfekt!

Helen sa...

God jul önskar jag er, och jag är glad att jag får uppleva Provence via din blogg. Ha det nu riktigt skönt!

Och apropå mina naglar, om du nu inte läser svaret på min blogg, så fixar jag allt med dem. Jag har haft dem sedan i september och inte en enda har gått av. Idag har jag bl.a skurat ugnarna, utan diskhandskar på, och, jajamen, alla naglar sitter kvar!

Många kramar!

Guy sa...

God Jul till dig själv och de dina.
Ta det lugnt på resan, och vi hörs senare!

Musikanta sa...

Trevligt att se foto på er båda! Ni ser ut att ha det väldigt skönt tillsammans. Min frisyr börjar mer och mer likna din förresten :-).

Hoppas att ni får en bra resa till Luxembourg utan något snöoväder. Här kan man aldrig lita på att det inte blir något sådant när man ska iväg någonstans...

God Jul och Gott Nytt År önskar
Ingrid

Christina sa...

Trevligt att få se M och Mme på bild, och i ett så vackert ljus dessutom!

En riktigt God Jul önskas er och era nära. Så trevligt att fira med ett barnbarn :-)

På återseende, och pussa lilla Mlle Dessi alldeles särskilt från oss!

Bloggblad sa...

Så trevliga ni ser ut! Men jag har sett er på några bilder någonstans... från nån fest. Härligt rosa skimmer över bilden.

Här är minus 22 grader nu...

Anonym sa...

God Jul önskas Er från kalla,snöiga västkusten .

Kesu sa...

God jul, god jul önskar Solnatrion - utan bumba men med Rambo ;)

Lelle R skickar extra många julhälsningar till Lilla D.

Eli sa...

En stor julkram till er båda!