torsdag 18 mars 2010

Hem från byn

Sista biten hem från byn går man uppför smala trappor.

Överallt är det planterat. Det känns som att gå genom någons vackra trädgård men det är en kommunal gångväg upp till vårt område. Jag har visat den här passagen förr - på sommaren är det ett paradis att gå igenom med överdådiga rosenbuskar och doftande provencalska blommor och buskar.

Ser ni den väl kamouflerade katten som stillsamt vädrar efter byte i vedhögen?

 
 
 
 
Posted by Picasa

6 kommentarer:

Sfinxen46 sa...

Så vackert! Hittade dig på "Presentera din blogg". Jag tänker följa dig en bit på vägen;) Ett fantastiskt bra sätt att resa som jag kommit på på nyligen.

Har börjat blogga för en månad sen men tänk länge på det. För ett år sen trodde jag att jag mist alla vänner i mitt liv när min bästa och äldsta vän gick bort och samtidigt gick min mor också bort

plötsligt hade jag all tid i världen, till mig själv. Det har varit ett sorgset och förvirrande år innan jag hittade mig själv igen.

Har aldrig varit i Frankrike men alltid längtat tid, men jag lär aldrig komma dit har jag förstått. Så tack för att du delar med dig;)

Bloggblad sa...

Härligt! Speciellt roligt att se en viva i sin rätta miljö... De är så vackra nu i blomsteraffärernas fönster, men brukar döden dö så fort jag köper hem en...

Anonym sa...

ja, det är så jättehärligt att se dessa vårbilder eller snarare försommarkort.Helt bedårande!
Christina/Norrtälje

Saga sa...

Åhhh sååå fiiiint.
Vi har oxå vår.
Undrar om du fått mitt mail!?
Ha de gott!

Dubbelörn sa...

Underbart att kika in till våren ;).

Enbart p g a dina ljuvliga matinlägg så ska det tillagas Moules marinères här ikväll. Har kikat runt bland dina matbilder o längtan blev övermäktig :D.

Längtar så till vår resa i april. Tydligen är området också berömt för sina skaldjur.

Kram

smulan sa...

Åh.. vårblommor! Hoppfullt.