torsdag 24 april 2014

Hyra vårt sydfranska hus i sommar?Vill du hyra vårt fräscha sydfranska hus med sin underbara trädgård, de vackra utsikterna, poolen och den pittoreska byn nedanför oss?

Kika då in på vår hemsida: http://hyrhusiprovence.com där man kan läsa allt om huset, området La Muscatelle, omgivningarna, byn och få alla praktiska detaljer. Vi hyr ut huset under sommarveckorna då vi är i Sverige.

Kanske blir det du som sitter på vår nyaste terrass i trädgården med ett glas rosé i handen och njuter av den här utsikten i sommar?

Annars kanske det bara är roligt att läsa en sammanfattning av vårt liv här i den sydfranska byn och se bilder från hus och trädgård som inte lagts ut här på bloggen tidigare. Väl bekomme!!

8 kommentarer:

Inger sa...

Vilken jättefin hemsida! Man blir sugen.

Mira sa...

Så fint ni har gjort! Ja, den som hyr detta hus får i sanning det fräschaste, finaste hus och den allra som mysigaste by man kan tänka sig. Jag vet. Jag har varit där!

Monet sa...

Inger. Så roligt att du tycker om sättet på vilket vi presenterar det hela. Du vet ju!!

Mira: och ja, käraste bloggvän - som du ser har jag länkat till ditt fantastiska inlägg med bybilder tagna då ni var här. För den som klickar sig runt blir de en extra tillgång! Hoppas det var OK?

Kattis sa...

Så fint och trevligt ni bor! Gissar att uthyrningen kommer att sköta sig självt.

Mira sa...

Självklart, Monet! :)

Första året i Hjo sa...

Skulle verkligen hyra huset ett par veckor. Ser så fint ut. Inte i år dock. Men bra att hålla i minnet till senare tillfälle.

Monet sa...

Ni är alla sååå välkomna. När det passar. Får se hur vi gör nästa år, det beror lite på den här sommarens erfarenheter. Men det känns roligt att kunna erbjuda vårt fantastiska sydfranska liv också till andra!

Maliva`s verden sa...

Bonsoir madame;o)
Så hyggelig å finne flere som lever det god liv i Frankrike, og i tillegg også leier ut villa. Selvom jeg nå har flyttet tilbake til Norge, pendler jeg t/r Frankrike så ofte jeg kan. Det fordi jeg fortsetter mitt agency med utleie av ferieboliger der nede. Gleder meg til å reise nedover om et par uker...da skal jeg bli bedre kjent i Cannes område. Men ingenting er som Ste.Maxime for min del...det er der vi har bygd opp et nettverk som vi kanskje flytter tilbake til en gang. Takk for titten. Mvh May-liss/Maliva