tisdag 19 juli 2011

På benen igenJag är hemma från sjukhuset sedan en dryg vecka och har precis slutat äta min starka antibiotika som har varit en riktig hästkur på över 14 dagar. Hemma väntade välkomstbukett från min mamma - titta så vackert de franska fleuristerna binder blommorna. En riktig Van Gogh-bukett med solrosor som fortfarande står sig fint.

Man blir något matt i benen av att hålla sig i säng och i stillhet och inte kunna äta riktig mat heller. Det har varit dietvarianter utan fibrer och först nu är det dags att äta som vanligt igen. Lite har jag prövat, det framgår av nästa inlägg. Vi har haft makens amerikasyster (sjuksköterska så det har känts betryggande) på besök en vecka och då blir det de sedvanliga restaurangbesöken för att avsmaka de provencalska rätterna.

Sommar är lika med besökstid. I övermorgon kommer min syster och svåger och sen blir det dotter med familj, systerdotter, väninna och till sist mamma med man. Bloggandet får ta lite paus då och då men rapporter om det sydfranska livet kommer ändå. Från behagliga temperaturer strax under 30 grader har vi idag mulet, fuktigt men med behövligt regn. I morgon skiner solen igen!
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Musikanta sa...

Skönt att höra att du mår bättre - fantastiskt vackra blommor fint fotograferade! Det kanske blir en tavla så småningom?

Kram från Ingrid som återhämtat sig från en rejäl förkylning med feber och åtföljande heshet

Anonym sa...

Roligt att se att du är hemma igen !