fredag 29 april 2011

Hattparad

Jag var väl inte ensam om att titta på The Royal Wedding idag? Såg ni alla hattarna? Här några smakprov från franska televisionens utsändning.
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Elisabet. sa...

Och Fergies ena dotter hade en hatt som såg ..., ja, aningen lustig ut.

Den näst sista hatten i det här inlägget, är supersnygg, tycker jag.

Bloggblad sa...

Jag såg också hattparaden! Och tänkte på den sammmanlagda summan, undrar just...

Jag undrar också, apropå förra inlägget, hur så pass många av de kungliga kan ha såna fantastiska figurer med tanke på alla middagar. Vissa av dem kan ju inte heller ge sig ut och jogga eller promenera.

Jag har läst och hört att man faktiskt kan ha god kondition och god hälsa även när man väger för mycket, jag tänker hålla mig i den fållan. Och inte bli tjockare. (Är visst lite extra kaxig idag eftersom jag gick en sån himla lång och snabb promenad.. ;)

Men i morgon ska jag på spa med tjejgänget - kommer nog inte att känna mig så fräsch och pigg i baddräkt. Tursamt nog är det fler som är lite "rundnätta" som det hette när mamma levde.

Elisabet. sa...

Bloggblad: dom har förstås personliga tränare .., gympar och sträcker och täääänjer i något av de kungliga rummen ,-)

Apropå mat så har jag helt enkelt insett att jag mår som bäst när jag får äta rejält. Gärna en efterrätt och gärna feta såser. Då blir jag rent av lycklig.

Ja, den grekiska salladen igårkväll var också god.

Elisabet. sa...

Ps. Var jag lyckligare när jag hade storlek 34 på mina gabardinbyxor? Svar: absolut inte. Ds.

Lotta sa...

Oh ja, igår var det verkligen hattarnas dag! För min del tog prinsessan Beatrice´s hatt priset. Vad var det hon hade på huvudet??? ;-)
Hälsningar Lotta