måndag 11 oktober 2010

På hemväg

 

 

 

 

När vi för några veckor sedan reste genom Europa på väg hem till vår sydfranska by övernattade vi förstås med vår husbil på lite olika ställen. Det här var minnesvärt: vi står precis vid kanten till Mosel i den sydtyska staden Cochem. Otroligt vackert och fantastiskt att man bara kan ställa sig rätt upp och ner vid så underbara ställen.
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Elisabet sa...

Och jag ser slottet på andra sidan och ler.
Året är 1992.
Vi är på väg till södra Frankrike och har tagit in på ett litet hotell. Just på andra sidan floden ser vi ett sånt här slott och Anders, som då är sex år, kryper ner vid fönstret och låtsas skjuta med en pistol mot dom inbillade rövarna på slottet ,-)
Hela kvällen ägnar han sig åt detta och pappan deltar också med liv och lust!

Mamman bara ler.

Musikanta sa...

I Cochem har jag övernattat som bussvärdinna för ungefär 36 år sen, så jag kommer inte ihåg så mycket. Det var roligt att se dina vackra bilder i alla fall och påminna sig om att jag faktiskt har varit där :-)

Freedomtravel sa...

Härligt! Det är ju så skönt med husbil! Och coolt slott!

Kristina sa...

Åh vad fint.
Jag undrar hur det går att bila med hund? Jag har haft hund tidigare men aldrig bilat längre än 20 mil, och den sträckan kan jag med hjärtat. Måste man känna till vägarna bra för att veta när man kan stanna och rasta hunden?