tisdag 20 juli 2010

Klart för avfärd

 


Så småningom hägrar de här vackra skånska bokskogarna dit vi nu längtar. Det lär ta ett par dagar men igår fick vi klartecken att börja köra mot Sverige.

En mycket barsk och sträng doktor (de är inte alla glada och vänliga), men effektiv och kunnig förklarade att maken egentligen skulle tagits till sjukhus för observation i lördags och att kompletterande undersökningar behöver göras. Men det kan vänta till i september då vi är tillbaka.

Stränga order att köra försiktigt och ta många pauser. "La Suède, c'est ne pas le bout du monde quand même" - Sverige är ju inte världens ände ändå tyckte han. Och la till "C'est ne pas le désert, non plus". Ni åker ju inte till en öken heller.

Vilket det faktiskt känns som här med denna eviga hetta. Det lär vara varmt i Sverige också och inte minst i det Europa vi nu ska ta oss igenom.

Nu börjar trots allt husbilsäventyret om än något försenat. Hur det blir med bloggmöjligheterna under resans gång vet jag inte alls. Tidigare har vi alltid bott på hotell när vi har kört och där kan man ju koppla upp sig. Nu blir det okända övernattningsplatser!!

Till alla kära bloggläsare säger jag därför tills vidare: A bientôt - et bonnes vacances! Vi ses snart igen och skön semester till alla önskar Monet med man och hund!
Posted by Picasa

7 kommentarer:

Bloggblad sa...

Härligt! Hoppas att allt går lugnt och bra. Så hörs vi sen när du får tag i en dator. Jag ser ju i min högerspalt när du uppdaterar.

Helen sa...

Härligt att höra att maken mår bättre och att ni nu kan styra kosan norrut. Hoppas att resan går bra!

Kramar!

Mira sa...

Jag önskar er alla tre en lugn, vacker och behaglig resa norrut. Stanna på trevliga platser, ät gott, njut och välkomna hit!

Lotta sa...

Hoppas att ni får en bra resa upp och att allt går bra. En härlig semester önskar jag er!

Suzesan sa...

Res väl och ta många pauser. Tur din make repade sig.

Kram
/Susanne

Staffan H sa...

Bon voyage - hoppas resa och allt går som tänkt. Njut av resan och tillvaron alla tre.

Jan Granath sa...

Lycklig resa - ät mycket bananer för kaliumet och drick mängder, annars kan det gå illa det vet jag av erfarenhet.