måndag 7 juni 2010

Bilder till förra inlägget

Hopplösa Blogger. Inte för att det spelar någon större roll men nog är det roligare att få till bild OCH text i ett och samma inlägg. Här kommer iallafall bilder på trädgård och överdådigt blommande rosor - bara en sån där vanlig försommarkväll i Provence.


 

 

 

 
Posted by Picasa

4 kommentarer:

l*eva sa...

Helt otroligt vackra bilder, säger en ...som *smyger in* lite då och då i ert Paradis! :)

Bloggblad sa...

Så vackra rosor! Hos oss har en hel rosrabatt dött... förmodligen för mycket snö och kyla... men konstigt nog har hela den andra rosrabatten klarat sig. Fast det finns bara några blad än så länge. Blommorna lär dröja.

Polargrevinnan sa...

Hos hos blommar nu kastanjer och syren, nästa blomningsperiod blir rosorna. Överdådigt var rätta ordet om dina rosor.
Det är någon som sagt att livet skall vara gott att leva, annars kan det kvitta. Ditt förra inlägg bekräftar hur härligt det kan vara.
Här firar vi skolavslutningar varje dag. Kulmen på fredag då har vi barnbarn som tar studenten. Hoppas att det inte regnar, en bön vi ber så fort det är utomhusaktiviteter. Vädret i Sverige är opålitligt.
Ha en fortsatt bra vecka.
Kram Viola

Monet sa...

l*eva. Det är roligt att du smyger hit. Till just vårt Paradis!

Bloggblad: ja det är helt makalöst som den satt igång att blomma, vår Flammentanz. Tråkigt med en hel rabatt som dött. Men du får sätta nya, det är också roligt!

Polargrevinnan: jag har förstått och sett på bilder att sommaren är i full gång i Sverige nu. Även om det verkar lite regnigt?

Skolavslutning och student, ja jag ser det framför mig. Så svenskt!
Ha en bra avslutning på veckan själv!