Betraktelser och bilder om vardagslivet i Provence.
lördag 18 juni 2011
Medelhavsmat!
Gåslever-förrätt, gambas- och pilgrimsmusslespett och sjötunga Meunières. I hamnen i Hyères i gårkväll, 28 grader varmt och utemåltid tillsammans med bästa vännerna. Fint!
Jag är hungrig just nu och inte blev det bättre av att titta in här ,-)
SvaraRaderaOch nu ser jag att Bert i Luleå har matbilder också.
Här gäller att fly!
Ååååhhhh....
SvaraRaderaGåslever! Gambas! Pilgrimsmusslor! Sjötunga!
Jag vill flytta till Frankrike! NUUU!!
:D
Vilket underbar måltid! Härligt!
SvaraRaderaVi har precis tryckt i oss en burk anklever, som tur är....
SvaraRaderaDet ser himmelskt ut.
Nu blev jag sugen på havets goda!
SvaraRaderaSer fram mot min vistelse vid havet i augusti - då blir det bara havets frukter -och gott vin och sköna stunder ute på klipporna.