Från Stockholm kör vi norröver till vårt hemtama Roslagen. In genom den välbekanta infarten till Norrtälje och norröver på de vackra roslagsvägarna.
Här väntar oss ytterligare goda vänner och vi bjuds på en magnifik fransk middag: boeuf bourgignonne med smak precis som i Frankrike. Gott rödvin och lika underbart goda ostar. Mums! Vår resa genom Sverige har blivit en riktig matresa och vi känner oss både välkomna och mycket bortskämda med att få komma till dukat bord!
Stort tack till femtiotalsentusiasterna för en härlig kväll!
Stort tack för din fina beskrivning av er resa upp genom Europa! Nu önskar jag er en skön och avkopplande "semester" i kära trakter och i goda vänners lag!
SvaraRaderaKram!
Jag säger som Mira - tack för den här reseskildringen och hoppas att Sverigevistelsen ska fortsätta på samma trivsamma sätt :)
SvaraRaderaSå många fina matbilder... blir ju jättehungrig.
SvaraRaderaÖnskar liksom de andra en fortsatt trevlig resa.
Så många fina matbilder... blir ju jättehungrig.
SvaraRaderaÖnskar liksom de andra en fortsatt trevlig resa.
Och tack själva! Oliverna var fantastiska, går det att få tag i färska oliver i Sverige?
SvaraRadera