Den här gången blir det ingen översättning. Det behövs inte heller för att förmedla känslan av busfärsk baguette från byns bagare tror jag.
Här syns också makens favoritbröd "Le Viking". Jo, det heter så. Mörkt, fullt med fibrer och med en yta av nyttiga frön av okänd sort.
Den som kan och har lust kan läsa på lite om de olika brödsorterna på brödomslaget. Klicka på bilderna så syns det bättre. Det är inte enbart den traditionella baguetten som erbjuds - utbudet är faktiskt större än så även om svensk sirapslimpa inte precis ingår!
De första frukostarna när jag åker till Frankrike äter jag lätt en halv baguette. Smör, marmelad, café au lait... Gud så underbart!
SvaraRaderaDet här var en av anledningarna till att vi valde att hyra hus i Frankrike istället för att åka på vanlig hotellsemester. Nöjet att kunna gå ner till bagaren på hörnet o köpa färskt bröd till frukost :D.
SvaraRaderaKram