tag:blogger.com,1999:blog-5239301687373154855.post6298234366336881701..comments2023-10-29T10:49:12.144+01:00Comments on Livet i en sydfransk by: Sista trattisarna från StribergMonethttp://www.blogger.com/profile/07806885381892767080noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5239301687373154855.post-52179730788152625182012-10-18T14:20:02.734+02:002012-10-18T14:20:02.734+02:00Visst är det så att den goda baguetten får man spa...Visst är det så att den goda baguetten får man spara till ngt alldeles speciellt. Det är bara för gott!!! Själv äter jag nästan aldrig vitt bröd , potatis eller ris och det är inga problem alls....men som sagt...en bit baguette med smör till morgonkaffet en helgdag.Mums!<br />Kramar Chris.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239301687373154855.post-57371461686660741832012-10-17T18:43:19.438+02:002012-10-17T18:43:19.438+02:00Härlig spis ser det ut som, och ett glas rödvin ti...Härlig spis ser det ut som, och ett glas rödvin till är ju bara nyttigt ;-)<br /><br />Det märkliga är att det knappt har funnits några trattisar i våra skogar den här säsongen. Det brukar finnas massor, men de har väl sina dåliga år de med, kanske har sommaren varit för blöt, vad vet jag?<br />Om det hade varit ett normal år hade du haft ett nytt paket med trattisar vid det här laget.Christinahttps://www.blogger.com/profile/08617520364631259664noreply@blogger.com